VÅRT TEAM 

Toppmodern laboratorium i hjertet av Oslo

Vi er tre tannteknikere som arbeider i vårt toppmoderne laboratorium i hjertet av Oslo. Med vår ekspertise og streben etter å være i bresjen for å ta i bruk og utvikle nye digitale og tekniske løsninger, kan vi tilby et bredt spekter av tjenester. For oss er håndverket det viktigste og vi legger stoltheten vår i det.

vasko

Vasko Bojadziev

Tanntekniker/Faglig leder

I 2003 fullførte Vasko sin utdanning som tanntekniker ved Det medisinske universitet i Plovdiv, Bulgaria. I over 15 år har han arbeidet som tanntekniker, i Makedonia og Norge.

szabi

Szabolcs Dember

Tanntekniker-assistent

Szabolcs har studert i både Ungarn og Serbia, og var ferdigutdannet tanntekniker i 2010. Han har siden opparbeidet seg bred erfaring som tanntekniker. Han jobbet sine første år i Serbia, før han flyttet til Norge i 2013.  Er under godkjenningsprosess for å bli autorisert tanntekniker i Norge.

nikola

Nikola Sesartić

Tanntekniker-assistent

Nikola fullførte sin utdanning som tanntekniker i Zagreb i 2000. Han har jobbet som tanntekniker i Tsjekkia og Kroatia før han flyttet til Norge i 2015. Er under godkjenningsprosess for å bli autorisert tanntekniker i Norge.