• Ring oss +47 40 18 18 13 
 • post@intellident.no  
 • Grønland 4, 0188 Oslo

Vi tilvirker flexproteser  av veldig god kvalitet. Vi kan tilby kort leveringstid. Hele produksjonen foregår på vår lab i Oslo.

Pris: fra 2200,- – 4800,-

Om Deflex

Defleks proteser tilbyr termisk-injiserbare materialer med forskjellige balanser av fleksibilitet og stivhet som gir mulighet for flere bruksområder for avtagbare proteser.

Polymerene er meget motstandsdyktige; inneholder elastisk minne, minimal væskeabsorpsjon og veldig lave krympningsnivåer.

De er kjent som fleksible proteser fordi de første materialene som ble brukt til å lage denne typen proteser var veldig fleksible i begynnelsen, og det var en måte å skille dem fra konvensjonelle materialer, som akryl og koboltkrom. Likevel har Deflex valgt begrepet “injiserte proteser” eller “estetiske proteser”, spesielt for oppnådd estetikk i delvis proteser på grunn av fravær av metallholdere.

Defleks proteser er metallfrie.

Produksjonsgang

 1. Primær avtrykk
  Hvis forholdene er krevende kan det være fordel å få tilvirket en ind.tilpasset avtrykkksje først, men det er ikke alltid nødvendig
 2. Funksjonsavtrykk
  Helst i et mykt silikonbasert avtrykksmateriale, men vi tillater også alginatavtrykk
  Hvis det er snakk om midlertidig imidiat protese er det viktig at tenner som skal fjernes tydelig markeres i ordreseddelen.
 3. innprøving, tilpasning  og utlevering av ferdig protese