Hvordan begynte det!

Vi begynte å tenke på alle de flinke tannteknikerne vi har i Norge, som har fått mindre å gjøre grunnet den massive eksporten av tannteknisk arbeid til Kina. Vi tenkte på alle unødvendige utslipp vi blir ansvarlig for ved å sende våre arbeid med fly til andre siden av kloden….To ganger i uken….frem og tilbake….

Vi ønsket ikke lenger å være en del av denne trenden… Vi ville ta mer ansvar for jordklodens fremtid …Og om kloden skulle få bestemme, burde vi alle handle og produsere lokalt.

Vi ønsker å skape og være en del av en ny trend, en trend med fokus på å støtte norske tannteknikere – vi vil bidra med bærekraftig produksjon!

Vår ambisjon er å forbedre livskvaliteten for tannleger og deres pasienter ved å levere miljøvennlige, lokal produserte tannerstatninger av høyeste kvalitet.

Vi tror at vi kan gjøre en forskjell i tannlegenes og pasientenes liv ved å kombinere kunst, vitenskap og teknologi forent i design av bærekraftige kvalitetsprodukter. Vi kjenner oss takknemlige for at vi sammen med tannleger kan skape sunne, vakre smil og samtidig bevare den vakre verden vi lever i. Bli med oss inn i fremtiden… Du finner oss sentralt i Oslo!

Ta kontakt- vi vil gi deg et godt introduksjonstilbud!